Payment with Klarna Payment with Swish

BEIER Datakabel K-USB-2

  • 175,-
  • 165,-

Med datakablet K-USB-2 kan følgende moduler tilsluttes direkte til pc'en via et USB-interface:Lydhastighedsregulatorer SFR-1 , SFR-1-D og SFR-1-HLUSM-

På lager
Del
Lagersaldo: 3
Varenummer: 352
Leverandør: Bier

Med datakablet K-USB-2 kan følgende moduler tilsluttes direkte til pc'en via et USB-interface:

  • Lydhastighedsregulatorer SFR-1 , SFR-1-D og SFR-1-HL
  • USM-RC-2 og USM-HL-2 lydmoduler
  • Hastighedsregulator UFR-1230 og UFR-1230-D

Datakablet har to funktioner:


1. Live-diagnose


Ved hjælp af datakablet kan Sound-Teacher modtage og vise de aktuelle diagnosedata live (f.eks. Position for de proportionale kanaler, status for input og output, nautiske værdier osv.). Denne mulighed er meget nyttig ved fejlfinding.


Bemærk:

Lydmodulerne SFR-1, SFR-1-D, SFR-1-HL, USM-HL-2 og USM-RC-2 kan også gemme diagnosedataene på SD-kortet. Disse registrerede data kan ses uden et datakabel ved hjælp af Sound-Teacher's diagnosefunktion. De gemte værdier har imidlertid den ulempe, at du kun nogensinde ser "fortiden" og ikke hvad der i øjeblikket (live) sker på modulet.2. Overførsel af konfigurationer og lyde:


Hvis en lyd eller en indstilling i konfigurationen skal ændres, skal SD-kortet normalt frakobles modulet, indsættes i PC-kortlæseren og projektdataene med Sound-Teacher på SD-kortet. og kortet kan sættes i lydmodulet igen.


Men med hyppige ændringer, der hovedsagelig forekommer under idriftsættelse eller ved test af nye funktioner, kan frakobling og tilslutning hurtigt blive en gener. Ved hjælp af datakablet kan alle ændringer let overføres til lydmodulet, uden at SD-kortet altid skal genindsættes.


Overførslen af lyde er relativt langsom med datakablet! En lyd med en længde på 10 sekunder tager ca. 60 sekunder at blive transmitteret via datakablet. Derfor anbefales det kun betinget transmission af lange lyde eller store nye projekter med datakablet.